На черкаській площі Слави виділили землю для меморіалу АТОвцям

На черкаській площі Слави виділили землю для меморіалу АТОвцям

Депутати міської ради підтримали виділення земельної ділянки на Хрещатику (на площі Слави) для облаштування на ній меморіального комплексу пам’яті учасникам АТО. Повідомляють в прес-службі Черкаської міської ради.

«За», під час сесії, що відбулася 18 червня, висловилося 23 обранці. Землю передали в постійне користування департаменту архітектури та містобудування.

За словами міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, пам’ятний знак зведуть на місці, яке було погоджене з рідними загиблих бійців. До всього ж, за ескізом доньки загиблого на сході України добровольця Володимира Ложешнікова – Дар’ї. На початку року дівчина з роботою «Незламні духом» перемогла в міському конкурсі з розробки концепції меморіального комплексу.

– Сьогоднішнє рішення депутатів, безумовно, пришвидшить появу в нашому місті такого важливого меморіального комплексу, – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко. – Громада повинна пам’ятати і шанувати своїх Героїв, які віддали найцінніше – своє життя – за незалежність України, за те, аби зокрема й тут, у центрі, ми могли жити під мирним небом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x