В УДПУ триває державна атестація випускників

В УДПУ триває  державна атестація випускників

Нині для випускників Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 2018 року «спекотна пора» – на факультетах та в інституті тривають державні екзамени та захисти випускних кваліфікаційних робіт. Повідомляють в прес-службі УДПУ ім. Павла Тичини.
Екзаменаційні комісії, до складу яких входять досвідчені науково-педагогічні працівники, ретельно перевіряють рівень науково-теоретичної та практичної фахової підготовки майбутніх спеціалістів, їх готовність до самостійної професійної діяльності.
Більшість студентів успішно складають комплексні державні екзамени зі спеціальності, під час яких демонструють високий рівень володіння комплексом професійних компетентностей, знання із фаху, педагогіки з методикою навчання окремих предметів, здатність до організації навчально-виховного процесу у закладах освіти різних рівнів і типів, виконавську майстерність, уміння творчо застосовувати набуті знання у професійній та суспільній діяльності, критично мислити та аналізувати.
Сподіваємось, що державна атестація стане для наших випускників чудовим стартом у професійне життя, в якому ніколи не припиняється навчання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x