Черкащанин виграв мільйон в «Лото-Забава»

Черкащанин виграв мільйон в «Лото-Забава»

Олександр з Черкаської області отримав свій перший мільйон від «Лото-Забава». Повідомляє «Канал 24».

Чоловік грає в цю лотерею з першого тиражу і каже, що навіть двічі вже приїздив у студію в якості головного гравця, проте і досі не може повірити, що став мільйонером. Гроші планує витратити на лікування та житло для дітей.

«Один білет перевірив – не виграшний. Другий перевіряю – одна лінія, друга, третя. Ще разів три перевірив. Сестру штовхаю і кажу, що мільйон виграв. Вона рази три перевірила. Тут тиск піднявся, ну що ж, радість», – поділився мільйонер «Лото-Забава» Олександр Древаль.
Також оператор державних лотерей подарував переможцю програму «Два дні з життя мільйонера» від \”КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ \”М.С.Л.\”. Завдяки їй, переможець разом з донькою відчули себе справжніми багатіями – ресторани, лімузин, спа-салон, обід з улюбленими ведучими та багато інших розваг. А справжньою родзинкою стала екскурсія до Межигір\’я.

Олександр з дочкою прогулялись вишуканими парками, а також відвідали «хонку» Януковича, де побачили кінотеатр екс-президента та його власну церкву. Найбільше їх вразили деталі інтер\’єру резиденції.
Також гості відвідали виставку ретро-авто та побачили славнозвісних страусів. На першому мільйоні Олександр зупинятися не збирається – вже придбав нові білети.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x