На хабарі у 100 000 гривень погорів посадовець Державної екологічної інспекції

На хабарі у 100 000 гривень погорів посадовець Державної екологічної інспекції

Правоохоронці встановили причетність одного із заступників начальника відділу Державної екологічної інспекції у Черкаській області до хабарництва. Також до злочинної діяльності зловмисниця залучила свого чоловіка та ще одного громадянина. Повідомляють в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
На хабарі у 100 000 гривень погорів посадовець Державної екологічної інспекції
Оперативники обласного Управління захисту економіки Нацполіції спільно з слідчими слідчого управління поліції в Черкаській області за процесуального керівництва прокуратури Черкаської області встановили, що неправомірну вигоду посадовець вимагала від суб’єкта підприємницької діяльності за позитивне проходження перевірки підприємства на предмет дотримання екологічного законодавства.
У вівторок, 19 червня, правоохоронці затримали посередника неподалік від залізничного вокзалу. У громадянина вилучили 100 тисяч гривень, які в подальшому він повинен був передати подружжю.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про затримання фігурантів у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x