Молодих та активних нагородили в Черкаській ОДА

Молодих та активних нагородили в Черкаській ОДА

Сімом черкащанам вручили сертифікати на одержання обласної премії за особливі заслуги в розбудові молодіжної політики – у розмірі 3 тис. грн кожному. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської ОДА.

Так, переможцями стали: Марина Дідук з Жашківщини, Аліна Полегенька із Золотоноші, Максим Степаненко з Сміли, Алла Войтовська з Умані, Євгеній Буряк з Черкас, Лілія Усик зі Шполянської ОТГ, Марʼяна Кусяка з Білозірської ОТГ.
Заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв привітав молодих людей та побажав не зупинятися на досягнутих результатах:

– Ми насправді пишаємося вами та вашими досягненнями. Активні, енергійні й ініціативні. Ви є сьогоденням нашої держави. І саме вам, утверджуючи власну позицію, розбудовувати демократичну Україну. Ми ж натомість продовжуватимемо працювати над тим, аби ви мали змогу реалізовувати свою діяльність на теренах нашої області й країни в цілому, аби, маючи хист і нестримне бажання, займалися наукою, технікою, творчістю та іншою діяльністю.
Зауважимо, Управління сім’ї, молоді та спорту ОДА саме для підтримки молоді ініціювало перед обласною радою ще в 2010 році про заснування такої премії.

За словами начальника управління сім’ї, молоді та спорту Максима Зеленського, претендентами на здобуття можуть бути молоді люди віком від 14 до 35 років, котрі проживають на території області, є соціально й громадсько активними та зробили вагомий внесок у розбудову молодіжної політики. Цьогоріч на здобуття обласної премії подали заявки із Золотоноші, Канева, Сміли, Умані, Черкас, Городищенського району, Жашківського, Кам’янського, Корсунь-Шевченківського, Смілянського, Тальнівського, Чорнобаївського, Шполянського, а також Соколівської, Степанківської, Шполянської, Паланської, Білозірської об’єднаних територіальних громад.

Переможниця Марина Дідук розповіла, що працює в Баштечківській загальноосвітній школі I-III ступенів на Жашківщині, сама – вчитель української мови та літератури.

– Я живу своєю роботою, – каже Марина. – Мій головний девіз – щасливі посмішки дітей. Достатньо часу приділяю позакласній виховній роботі. А це – різні форми навчання, гуртки, майстер-класи. Я й сама вчуся разом із дітьми. Намагаюсь стати на місце учнів, аби зрозуміти й зблизитися з ними. Насправді вони в селах досить замкнуті, тож я прагну навчити їх не боятися, розкрити свою особистість, таланти. Виховую дітей так, щоб вони були вільними й справжніми патріотами нашої країни.

Дівчина для вихованців школи постійно організовує ігрові шоу-програми, конкурсні та розважальні програми, презентації, заходи, семінари.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x