Стартувала педагогічна виставка «Освіта Черкащини»

Стартувала педагогічна виставка «Освіта Черкащини»

Днями в Черкаському інституті післядипломної освіти педагогічних працівників розпочалась ХIХ обласна педагогічна виставка «Освіта Черкащини». Повідомляє прес-служба ОДА. Нинішня «Освіта Черкащини» присвячена 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка, 60-річчю утворення Черкаської області, 70-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та визволення області від фашистських загарбників. На відкритті виставки присутнім продемонстровано відео-презентацію зі світлинами, що ознаменували здобутки педагогів Черкащини.
Вітаючи освітян області, голова обласної ради Валентина Коваленко подякувала вчителям за патріотичність, майстерність у педагогічній діяльності, що є запорукою успішного розвитку держави. Вона також наголосила, що освітяни – духовно-культурний потенціал нашої нації, нашої України.

Заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль зазначив, що керівництво області зробить усе можливе для забезпечення належної роботи освітянської галузі області. Він побажав педагогам прагнути до більшого, не зупинятися на досягнутому та привітав з прийдешніми Великодніми святами.

У своєму вітальному слові директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Галина Гаврилюк повідомила, що особливістю цьогорічної виставки є велика кількість цифрових ресурсів: представлено 677 комплектів, зокрема, інтерактивне комп’ютерне забезпечення викладання предметів. Галина Миколаївна відзначила, що освітяни мають можливість працювати в інформаційному середовищі, адже в області всі школи підключені до мережі Інтернет.

Цього року в конкурсній частині виставки взяли участь більше 1 000 навчальних програм та навчально-методичних посібників. Матеріали педагогів усіх міст та районів області відобразили найбільш актуальні на сучасному етапі розвитку освіти напрями діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x