У Черкасах у розпалі сезон ремонту доріг

У Черкасах у розпалі сезон ремонту доріг

Які дороги ремонтують у Черкасах наразі, і які почнуть робити незабаром. Про це на ранковій нараді у міськвиконкомі розповіли керівники профільних департаментів. «Новій Добі» про це стало відомо з прес-служби Черкаської міської ради.

– Я думаю, що на цьому тижні ми завершимо Ярославську і Можайського. Сподіваюся, що КП «ЧЕЛУАШ» продовжить і закінчить ямковий ремонт вулиці Гагаріна. Затримка із ремонтом цієї вулиці виникла через те, що асфальтний завод не може надати комунальному підприємству асфальтобетонну суміш. Незабаром буде вестися робота по вул.Оборонній. Тендерні процедури відбуваються, ідуть підписання на поточний ремонт вул. Симиренківської. Думаю, по вул. Симиренківській вийдемо на підписання договорів через 10-11 днів, – повідомив директор департаменту ЖКК Сергій Танюк.

У Черкасах триває ремонт вул. Надпільної. Тут завершено укладання двох шарів асфальтобетону, зараз облаштовуються заїзди, розповів директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін. Щоб завершити тут роботи на 100 %, необхідно ще 6 млн грн.

– На жаль, в нас не відбувся тендер із ремонту тротуарів центральної частини бул. Шевченка. Було чотири учасники, але вони не подали в повному обсязі документи. Ми вже провели для них коротеньке навчання. 7 липня будемо проводити конкурс, і сподіваюся, що вже визначимо підрядника, – повідомив Артур Савін.

Також тривають роботи по ремонту третьої черги вул. Героїв Дніпра. Незабаром буде оголошено тендер на ремонт бул. Шевченка від Різдвяної до 700-річчя. Що стосується ділянки бул. Шевченка від Університетської до Можайського, то тендер вже проведений, і днями планується укласти договір із підрядником.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x