Золотоніські випускники попрощалися зі школою (ФОТО)

Золотоніські випускники попрощалися зі школою (ФОТО)

23 червня 163 випускники отримали атестати про повну загальну середню освіту, серед них – 11 учнів були нагороджені золотими та 4 – срібними медалями за особливі досягнення у навчанні. Привітати випускників на головній площі міста зібралися вчителі, батьки, друзі, меценати, політики, спонсори та міська влада. Про це «Нова Доба» дізналася із Золотоніської міської ради.

Віталій Войцехівським у вітальному слові побажав випускникам не шукати щастя у інших країнах та містах, а повертатися у рідну домівку, працювати на благо рідного міста та створювати європейську країну разом. Насамперед, міський голова нагородив директора гімназії імені Скляренка Любов Денисюк відзнакою Заслужений працівник освіти України та учителя ЗОШ № 3 Галину Сизько відзнакою Заслужений учитель України.

Золотоніські випускники попрощалися зі школою (ФОТО)

Опісля церемонії нагородження випускники дивували вокальними здібностями та хореографічними композиціями. Щемливим видався і прощальний вальс. Площу заполонили гарні, творчі, відверті, граційні випускники 2018 року. Віримо, що дорога дорослого життя буде світлою та мирною.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x