У Черкасах два дні змагатимуться автоспортсмени з усієї України

У Черкасах два дні змагатимуться автоспортсмени з усієї України

Черкаси знову стануть епіцентром автомобільних подій – 29 та 30 червня до нашого міста приїдуть півсотні автоспортсменів із різних міст країни. Черкаси приймуть III етап Трофея Автомобільної федерації України з ралі на серійних «Wonder Rally» та II етап Кубку «AERORING», інформує прес-служба автоклубу «Черкаси».

Частину екіпажів черкащани вже мали можливість бачити під час першого етапу ралі на серійних авто ще в лютому. Та цього разу учасників буде значно більше. І якщо попереднього разу екіпажам довелося їздити у сильний мороз і про сніжній трасі, то цього разу їх випробовуватиме спека.

В Автомобільному клубі «Черкаси», який є організатором перегонів, зазначають, що на «Wonder Rally» на екіпажі чекає сюрприз – паралельний старт. Якщо в попередніх етапах екіпажі стартували по черзі, то цього разу на старті буде відразу по дві автівки. Це додасть азарту учасникам, а глядачам – цікавості.

Перегони розпочнуться 29 червня на Соборній площі з 14 години. Спершу всі екіпажі будуть вишикувані перед Черкаською облдержадміністрацією, а далі покажуть глядачам своє вміння у їзді слалому. Саме слалом і стане першим змагальним майданчиком. Опісля перегони продовжаться на території аеропорту. Вхід для глядачів – із 15:00.

У суботу, 30 червня, всі змагальні заїзди відбуватимуться лише та території черкаського летовища. Старт о 12:00.

На «Wonder Rally» до Черкас приїдуть найрізноманітніші автівки, які змагатимуться у різних класах. Та організатори продовжують розвивати ще й клас «ЗАЗ-968». Якщо попереднього етапу на ралі було лише чотири «Запорожці», то цього разу очікується близько десятки. На них змагатимуться як гонщики, так і відомі черкаські спортсменки.

Окрім того, свої «Запорожці» на «Wonder Rally» виставлять і команди «АвтоАкадемії». Нагадаємо, що це унікальний проект, у рамках якого студенти разом з викладачами самостійно готують машину до перегонів. Тож на «Wonder Rally» свої ЗАЗи представлять чотири навчальні заклади Черкащини: Буцький політехнічний професійний ліцей; Канівське вище професійне училище; Черкаський політехнічний технікум, а Багатопрофільний регіональний центр професійної освіти у Черкаській області збирається виставити на перегони аж дві команди. На території «Wonder Rally» працюватиме також картинг та дріфт-таксі. Тож кожен відвідувач зможе також відчути себе автоспортсменом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x