Черкащани можуть взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Винахід року – 2013»

Черкащани можуть взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Винахід року – 2013»

Державна служба інтелектуальної власності України проводить конкурс «Винахід року – 2013». Його метою організатори називають популяризацію винахідницької та інноваційної діяльності, заохочення роботодавців до впровадження у виробництво результатів інтелектуальної праці, а також виявлення найбільш талановитих і перспективних розробок та привернути до них увагу вітчизняних та іноземних інвесторів і підприємців. Про це «Новій Добі» повідомляє прес-служба Державної служби інтелектуальної власності.

Прийом конкурсних матеріалів завершується 5 листопада 2013 року.

Взяти участь у конкурсі можуть підприємства, організації, установи та дослідницькі групи незалежно від їх відомчої підпорядкованості, форм власності та місцезнаходження, а також індивідуальні винахідники. Учасниками Конкурсу є патентовласники. До участі у «Винахід року – 2013» приймаються винаходи та корисні моделі, що охороняються чинними патентами України, мають велике значення для розвитку науки і технології , підвищення якості життя та активізації діяльності людини.

Матеріали для участі у конкурсі необхідно подавати особисто або відправляти поштою на адресу оргкомітету: Український центр інноватики та патентно -інформаційних послуг, бульв. Лесі Українки , 26, м. Київ , 01133. Дата відправки матеріалів визначається за поштовим штемпелем.

Оргкомітет приймає заявки на конкурс до 5 листопада 2013 року.
Ознайомитися з Положенням про конкурс та отримати бланки анкет і заяв для участі у конкурсі можна за посиланням на сайті Українського центру інноватики та патентно -інформаційних послуг.

До відома.
Торік кращим винаходом став винахід за патентом № 98076 «Застосування немодифіковані фулеренів С60 як протипухлинних агентів в терапії злоякісних новоутворень», створений у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Друге місце зайняв комплекс винаходів, розроблених у Дніпропетровському національному університеті ім.Олеся Гончара по патентах № 88128 ( «Пілон – синхронізатор Дроня» ), № 98106 ( «Пристрій для порятунку частини літального апарату, виділяється і спосіб його використання»), № 98111 («Спосіб рятування літального апарату»).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x