У ЧНУ розпочав роботу Консультаційний центр для абітурієнтів

У ЧНУ розпочав роботу Консультаційний центр для абітурієнтів

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького в новому форматі розпочав роботу Консультаційний центр приймальної комісії. Тут із першого дня відповідають на питання абітурієнтів. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби навчального закладу.

Консультаційний центр функціонує за адресою: бульвар Шевченка, 81, 1-й поверх навчального корпусу № 1. Тут особисто чи за телефонами (067-830-96-12, 063-803-29-71) консультують щодня крім неділі з 09:00 до 16:00.

За словами заступника відповідального секретаря приймальної комісії Олександра Сокуренка, молодих людей та їхніх батьків цікавлять питання щодо правил прийому до вишу, термінів подання документів, особливостей тих чи інших спеціальностей, можливостей вступу на основі вже здобутого освітнього ступеня. Майбутнім студентам також проводять екскурсії в інститутах, факультетах, ознайомлюють із навчальною та науковою базою університету, розказують про можливості працевлаштування випускників.

– Відсьогодні і до завершення вступної кампанії у консультаційному центрі працюватимуть кваліфіковані працівники університету, які допомагатимуть вступникам, – зазначає ректор університету Олександр Черевко. — А з 2 липня в аудиторії № 203 навчального корпусу № 1 відкриється пункт реєстрації електронних кабінетів. Фахівці допомагатимуть абітурієнтам створити електронний кабінет, відсканувати і завантажити скан-копії документів, обрахувати середній бал атестата. Абітурієнтів проконсультують також щодо нарахування додаткового балу. Особам, які мають особливі умови вступу (так звані пільгові категорії), консультації надає юрист приймальної комісії Олександр Михайлович Сокуренко (063-80-32-971).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x