Новою спецтехнікою поповнився Лисянський лісгосп

Новою спецтехнікою поповнився Лисянський лісгосп

Нещодавно автопарк Лисянського лісгоспу поповнився новою спецтехнікою. Повідомляють в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.
З метою пришвидшення та здешевлення процесу навантаження та вивезення лісопродукції на підприємстві придбали ще один маніпулятор. Порівняно із тим, що вже працює на лісосіках, цей удвічі потужніший та може підіймати деревину більшого діаметру.

За допомогою такої техніки робота йде в два рази швидше, зазначають лісівники. Окрім того, така техніка дозволяє швидко та якісно навантажувати лісопродукцію будь-якого розміру.
«Одного маніпулятора при об’ємах заготівлі лісопродукції підприємства недостатньо. Тож постала виробнича необхідність в ще одному. Варто зазначити, що із придбанням вказаної техніки маємо змогу працювати оперативно та злагоджено», – зазначає директор Лисянського лісгоспу В’ячеслав Шако.
Усі придбання підприємство здійснює за власні кошти. Цей напрямок планують продовжувати й надалі, адже такі оновлення дозволяють оптимізувати процеси виробництва та господарської діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x