Черкащан запрошують на виставку металургійної промисловості

Черкащан запрошують на виставку металургійної промисловості

Міжнародна виставка та конференція металургійної промисловості «India Steel Expo-2019» організована з ініціативи Уряду Індії спільно з Міністерством металургійної промисловості Індії та Федерацією індійських торгово-промислових палат (FICCI). Це – своєрідна платформа для зустрічей і взаємодії провідних виробників і постачальників металургійної галузі, представників бізнесу та інших ключових осіб зі всього світу. Про це «Новій Добі» стало відомо з прес-служби Черкаської ОДА.

Захід представляє інтерес для професіоналів, які працюють в авіаційній, автомобільній, залізничній, будівельній, електроенергетичній, логістичній, поліграфічній, телекомунікаційній та інших промислових галузях.

Виставка відбудеться з 22 до 24 січня 2019 року в Експоцентрі Бомбей в Мумбаї, Індія.

Індійська сторона зацікавлена в розвитку двосторонніх відносин, тому FICCI (Федерація торгово-промислових палат Індії) запрошує зацікавлені компанії відвідати виставку, при цьому сплачуючи квитки на літак в економ класі, проживання в готелі (3 доби), включаючи сніданки, транспорт та бере на себе інші організаційні моменти.

У випадку, якщо Ви бажаєте відвідати конференцію, прохання заповнити наведену нижче таблицю, яка знаходиться у файлі «Інструкція учасника «INDIA STEEL EXPO-2019» (завантажити за посиланням: https://dropmefiles.com/5043J) та надіслати на електрону адресу: uzez_oda@ukr.net вказавши у темі листа – «INDIA STEEL EXPO-2019» та назву Вашого підприємства/організації не пізніше 10 липня 2018 року.

Виникли питання або потрібна допомога – звертайтеся за телефоном 066 68 95 911, Валерія.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x