За добу сталося 5 пожеж, 2 з яких – через дитячі пустощі

За добу сталося 5 пожеж, 2 з яких – через дитячі пустощі

За добу 27 червня в області виникло 5 пожеж, які успішно ліквідували співробітники Служби порятунку. Повідомляють в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.
У Черкасах на вулиці Гоголя о 10:49 співробітники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спеціального призначення ліквідували пожежу, що виникла у квартирі через коротке замикання в електромережі. З цієї ж причини золотоніські рятувальники на вул. Тургенєва о 17:32 ліквідували пожежу, яка ще до прибуття місцевих рятувальників встигла пошкодити перекриття надвірної споруди на площі 12 кв.м.
О 15:03 рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини на вулиці Чигиринській, що в обласному центрі, ліквідували загорання сміття на площі 150 кв.м.
Ще 2 пожежі виникло від дитячих пустощів з вогнем. Події виникли у селищі Маньківка та селі Степанки Черкаського району. В обох випадках діти знайшли сірники, що знаходилися на видному місті та під час гри вчинили пожежі. Внаслідок пожеж вогонь ще до прибуття вогнеборців знищив дерев’яні споруди для зберігання сіна.
Діти під час пожеж не постраждали.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x