Громада села Таганча отримала допомогу від народного депутата

Громада села Таганча отримала допомогу від народного депутата

Село Таганча розташоване в одному з мальовничих куточків Канівщини. Воно знаходиться у вибалку, оточене горбами, що поросли мішаним лісом.

Тут проживає 1 134 особи, з яких 191 – це діти. У населеному пункті працює школа з найбільшою в районі спортивною залою, а також дошкільний навчальний заклад «Ромашка» на 35 місць, амбулаторія загальної практики – сімейної медицини, Будинок культури,
бібліотеки й аптека. У селі функціонують вісім магазинів, бар, працює автомагазин, що обслуговує найближчі села, зареєстровано тринадцять фізичних осіб-підприємців. На території сільської ради діють православна церква та молитовний будинок християн-баптистів. Для дітей та молоді в селі облаштовано стадіон і встановлено дитячий майданчик.

Одним словом, Таганча – це велике село, яке активно живе та розвивається, незважаючи на важкі часи. Тож у працівників сільської ради роботи по наданню послуг населенню вистачає. Тільки за попередній рік до сільської ради звернулось 305 осіб для оформлення субсидій та компенсацій пільговим категоріям населення для придбання твердого палива, працівниками сільської ради видано 1 025 довідок різного характеру та виконано багато іншої поточної роботи.
Уся зазначена робота вимагає друку та копіювання, тож без сучасної оргтехніки забезпечити жителів необхідними бланками, довідками та іншими документами просто неможливо. Оргтехніка, якою ми багато років користувалися в сільській раді, застаріла, постійно виходила з ладу й потребувала заміни. Тому наш колектив звернувся з проханням про підтримку до народного депутата України Геннадія Борисовича Бобова, адже нам добре відомо про його програму постійної допомоги населеним пунктам. Наше прохання не залишилось поза увагою. За підтримки народного обранця придбано і доставлено нам сучасний лазерний багатофункціональний офісний пристрій. За його допомогою ми зможемо надавати населенню більш якісні послуги.

Щира подяка нашому депутату за небайдужість, чуйне серце, щедрість та підтримку. Бажаємо Геннадію Борисовичу міцного здоров’я, добра, успіхів у праці на благо нашої держави.

Наталія Василівна Гребіник, секретар Таганчанської сільської ради

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x