Як прибрати «мішки» під очима?

Як прибрати «мішки» під очима?

Є безліч причин, чому з’являються набряки під очима. Найпоширеніші – безсонні ночі та неправильний догляд за шкірою. «Мішки» під очима часто супроводжують певні хвороби: захворювання нирок, серцево-судинної або нервової системи. Також ці набряки можуть бути викликані віковими змінами шкіри, адже складки утворюються через втрату еластичності та пружності. Замаскувати мішки під очима пудрою або тональним кремом – не найкраща ідея. Як позбутися надокучливих «мішків» – читайте далі.

Охолоджені чайні пакетики
Цей спосіб найпростіший, оскільки вам треба узяти пакетики від чаю або кубики льоду з трав’яним відваром (ромашка, календула тощо). Пакетики треба покласти на очі та потримати близько 10–15 хвилин. До речі, завдяки таніну, що містить чай, шкіра посвітлішає. Процедуру повторювати двічі на день.

«Огіркова» допомога
Огірок допомагає зменшити набряки навколо очей. Щодня необхідно прикладати на очі кружечки огірків і тримати приблизно 20 хвилин.

Холодна ложка
Напевно, всім у дитинстві прикладали холодні ложки на лоб, щоб уникнути «шишок». Проте за допомогою ложки можна швидко зменшити й «мішки» під очима. Покладіть кілька ложок у холодильник на 10 хвилин. Потім прикладіть їх до очей, поки метал не потеплішає. Цей спосіб розслабить кровоносні судини і стягне шкіру під очима.

Картопля
Сиру картоплю у подрібненому вигляді треба прикласти на очі та тримати близько півгодини. Проте цей засіб підходить не всім.

Косметичні способи
Придбайте спеціальний крем для шкіри навколо очей, до складу якого входить вітамін D і ретинол. Аби мати результат, користуватися цим засобом треба регулярно.

Молоко
Замочіть кілька ватних тампонів у холодному молоці та покладіть їх під очі на 10–15 хвилин. Після цього набряки під очима мають зменшитися.

Яєчний білок
Білок яйця робить шкіру більш пружною. Збийте два яєчних білка до однорідної консистенції і за допомогою щіточки або тканини нанесіть під очі. Залиште до повного висихання, потім змийте теплою водою.

Маска з петрушки
Ця зелень багата на корисні для шкіри вітаміни C і K. Одну ложку дрібно нарізаної петрушки розімніть, додайте кілька крапель гарячої води, розподіліть масу в мішечки з марлі та покладіть на очі.

Спеціальний масаж
Щоб повернути еластичність шкірі та прибрати «мішки» під очима, можна робити масаж. Найкраще, щоб цю процедуру робив фахівець. Річ у тому, що шкіра повік дуже тонка, через що швидко реагує на будь-які дії. Якщо неправильно масажувати її, то набряки можуть збільшитися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x