Шполянська ОТГ отримала кошти на інфраструктуру

Шполянська ОТГ отримала кошти на інфраструктуру

У Шполянську міську об’єднану територіальну громаду зайшли перші кошти на розвиток інфраструктури сільських населених пунктів. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської ОДА.

На ХХ позачерговій сесії міської ради депутати затвердили перелік проектів, які реалізовуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ.

Отримані кошти в сумі 1 029 тис. грн, розподілені відповідно до кількості сільських жителів сіл Скотареве та Кримки.

Державні гроші мають бути витрачені виключно на цільові потреби визначені Кабінетом міністрів України. Аби визначитись із переліком об’єктів, які мають втілюватися цього року, Шполянська міська рада ОТГ зазделегідь вивчила думку сільської громади.

Тож, відповідно до поданих проектів, які отримали позитивний висновок Черкаської ОДА та Міністерства регіонального розвитку України, у селі Скотареве прокладуть нову тротуарну доріжку через центральну частину села. В селі Кримки кошти підуть на завершення ремонту вуличного освітлення та капітальний ремонт частини приміщення сільського будинку культури з облаштуванням спортивного залу для учнів Кримківського НВК.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x