У ЧДТУ стартували відкриті лекції та практичні заняття в межах проекту «Water Harmony Erasmus+»

У ЧДТУ стартували відкриті лекції та практичні заняття в межах проекту «Water Harmony Erasmus+»

У Черкаському державному технологічному університеті в межах проекту «Water Harmony Erasmus+» розпочалися відкриті лекції та практичні заняття, які проводять відомі фахівці з питань водопідготовки та водоочищення з Норвегії, Польщі, Німеччини. Про це інформує прес-служба закладу.

Учасників міжнародної події у стінах черкаського вишу привітав проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ, професор Валентин Лазуренко та побажав цікавої ефективної роботи задля покращення навколишнього середовища, зокрема водних ресурсів. Під час вітального слова Валентин Миколайович також наголосив на наукових досягненнях кафедри хімічних технологій та водоочищення ЧДТУ, поінформував присутніх про діяльність наукових шкіл вишу та активну участь науковців навчального закладу у міжнародних проектах.

Протягом першого дня програми Еразмус+ на тему «Гармонізація дипломної освіти, пов\’язаної з водними ресурсами» з лекціями «Мембранні процеси для очистки стічних вод» та «Циркулярність у водному секторі» виступає доктор Zakhar Maletskyi з Норвезького Університету Природничих Наук, м. Осло, а доктори з Вармінсько-Мазурського університету в Ольштині (Польща) Andrzej Zolnowski та Michal Smoczynski представляють слухачам лекції на теми «Сільськогосподарські джерела забруднення води» та, відповідно, «Характеристика харчової промисловості з точки зору управління водними ресурсами».

Організатори заходу обіцяють не менш цікаві та продуктивні наступні кілька днів відкритих лекцій та практичних занять у межах проекту «Water Harmony Erasmus+».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x