Проти сепаратистів у Черкасах виставили блокпости

Проти сепаратистів у Черкасах виставили блокпости

З вчорашнього вечора на території міста Черкас діють додаткові блокпости. Охорону на новостворених постах несуть співробітники Державтоінспекції, патрульної служби та представники громадських організацій. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

У зв’язку з ситуацією, яка склалася в східних областях України наказом начальника УМВС України в Черкаській області створено єдиний оперативний штаб, до складу якого увійшли працівники міліції та представники громадськості.

Від учорашнього вечора на території міста розгорнули свою діяльність додаткові блокпости та мобільні групи, які працюють в цілодобовому режимі, основне завдання яких: недопущення на територію області вогнепальної зброї, боєприпасів та екстримісько налаштованих громадян, а також забезпечення належного правопорядку в регіоні. Подібні блокпости в найкоротший термін з’являться у всіх районних центрах області.
Взято під посилену охорону ряд особливо важливих об’єктів. Створено слідчо-оперативні групи швидкого реагування, які в разі виникнення складних ситуацій в найкоротший термін здатні приступити до виконання покладених на них завдань.

Начальник Управління МВС України в Черкаській області Владислав Пустовар звертається до громадян з проханням віднестися з розумінням до дій правоохоронців, адже зараз необхідно об’єднатися та прикласти всіх зусиль по забезпеченню порядку на території нашого регіону.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x