Майже 1200 випускників ЧДТУ отримали дипломи про вищу освіту

Майже 1200 випускників ЧДТУ отримали дипломи про вищу освіту

На Площі Знань Черкаського державного технологічного університету зібралися викладачі, випускники, батьки, студенти, та шановані гості з нагоди урочистої церемонії вручення цьогорічним випускникам дипломів за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, спеціаліст та магістр, інформують у прес-службі навчального закладу.

В особливий для університету день привітати випускників, їхніх рідних та викладачів, висловити щирі побажання і підтримати фаховою порадою завітали почесні гості. Зокрема, перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Віталій Коваль переконаний, що університет випустив достойних спеціалістів, адже професорсько-викладацький склад ЧДТУ відомий не тільки в Україні, але й за її межами.

– Хочу подякувати батькам за їхній вибір, – відзначив Віталій Володимирович, – адже сьогодні країна, як ніколи, потребує фахівців саме технологічного, інженерного, будівельного напрямку. А спеціалістам і магістрам бажаю знайти тут, на Черкащині, гідну роботу з високою заробітною платою і реалізувати всі ті знання, навички і вміння, які отримали в стінах рідного університету.

– Сьогоднішній день одночасно сумний і святковий, – сказав у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. – Науково-педагогічний персонал та працівники університету впевнені, що сьогодні випускаються у доросле життя найкращі спеціалісти, які будуть працювати на благо України. Дякую батькам, що виховали справжніх патріотів своєї країни, а науково-педагогічному персоналу спасибі за те, що доклали максимум зусиль, щоб випустити у світ чудових висококваліфікованих фахівців.

До урочистої процедури вручення Подяк та дипломів випускникам ЧДТУ 2017 року разом із деканами факультетів долучилися і почесні гості особливого свята.

Зауважимо, цьогоріч у ЧДТУ дипломи отримали 1159 студентів, з яких 1095 бакалаврів, зокрема 98 випускників отримали дипломи з відзнакою, за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр – 57 осіб, зокрема 19 дипломів з відзнакою та 7 випускників за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст. Варто зазначити, що Навчально-науковий центр по роботі з іноземними студентами випускає 49 осіб.

По завершенню урочистостей випускники Черкаського державного технологічного університету 2018 року разом з їхніми наставниками-викладачами традиційно пройшли крізь Рушниковий оберіг, аби їхнє подальше життя було чисте, як рушник, а життєві дороги були різнобарвними та яскравими, як вишиті квіти на рушникові – символі України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x