Івана Купала в ТРЦ «Любава»

Івана Купала в ТРЦ «Любава»

6 липня ТРЦ «Любава» запрошує на найколоритніше свято літа – Івана Купала.

Гостей чекає справжня купальська розважальна програма з традиційними обрядами, іграми та забавами. Розпочнемо свято з великого театрального дійства, присвяченого історії Купала із зануренням у яскраве язичницьке минуле наших предків.

Ну, а протягом усього дня, прикрашати захід буде фестиваль флористики. Майстрині будуть створювати та демонструвати відвідувачам незвичні квіткові композиції, найкращі отримають гарантовані подарунки від партнерів заходу: боулінг клубу «Lucky Strike», кінотеатру «Мультиплекс», ресторану «Manhattan», атракціону «7Dкуб».

Також в рамках свята пройдуть абсолютно безкоштовні майстер-класи з плетіння різноманітних віночків. Незаміжні дівчата зможуть не тільки позмагатися між собою у майстерності плетіння квіткових головних уборів, а й поворожити на судженого пускаючи купальські віночки у воду.

Для найменших учасників святкування ми підготували безкоштовний аквагрим.

І це ще не все, всі разом водимо хороводи, робимо розспис «Махенді», згадуємо народні обряди, співаємо гаївки та слухаємо виступи фольклорних гуртів.

2 та 3 липня о 15:00 годині відбудуться майстер-класи від викладачів з «Палацу піонерів». Кожен бажаючий зможе собі виготовити ляльку- мотанку та глиняний кулон з власним петриківським розписом. Тож сумно не буде!

Опісля, на вас чекають чарівні ноти живої музики.

Не пропусти, свято для всієї родини в справжніх українських традиціях!

Дата: 2 – 6 липня 2016, 15:00 – 16:00
Де: бульв. Шевченко, 208/1

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x