Лютий пояснив, чому проти водійки, яка збила велосипедистів не оголосили підозру

Лютий пояснив, чому проти водійки, яка збила велосипедистів не оголосили підозру

Під час сесії обласної ради начальник ГУ НП в Черкаській області Валерій Лютий прозвітував по справі водійки, що збила поблизу Сміли двох велосипедистів, один із яких загинув на місці, а інша отримала травми. Пише Вичерпно.

За його словами, того ж дня той же день було порушено кримінальне провадження, начальник слідчого управління показав опечатаний автомобіль.
— На сьогоднішній день водійка транспортного засобу знаходиться на лікарняному. Тому на даний час ми не можемо проводити певні дії. Але те, що справа буде доведена до суду, я вам гарантую, — запевнив Лютий. — Там дуже складна процедура, призначається низка експертиз. Як тільки вони будуть проведені і дадуть підтвердження, тільки після цього буде оголошена підозра.

Нагадаємо, смертельна ДТП сталася 18 червня. Два велосипедисти їхали у бік Сміли, коли на них скоїв наїзд автомобіль Мерседес Е-класу. Один із роверистів від отриманих травм загинув на місці. Іншу велосипедистку госпіталізували до лікарні. Як з’ясувалося пізніше, за кермом була екс-депутатка Черкаської облради, генеральний директор об’єднання «Меблі ЛІВС» Любов Савченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x