У Черкасах змагалися сильні духом

У Черкасах змагалися сильні духом

Змагання шостої обласної Спартакіади серед осіб з інвалідністю «Сила духу» приймав спортивний комплекс обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Черкаської обласної ради 5 липня 2018 року. Участь у змаганнях взяли дев’ять команд Черкаської області. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Чемпіон».

Спортсменів привітали начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський, начальник управління дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області Олексій Леонов, голова федерації профспілок області Петро Шевченко, виконавчий директор обласного об’єднання організацій роботодавців Тетяна Яворська, радник із соціальних питань обласного об’єднання організацій роботодавців Василь Драченко та голова ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський.

Відповідно до Положення про Всеукраїнську Спартакіаду «Сила духу», відбірковим етапом якої є обласна Спартакіада, учасники змагалися з шахів, дартсу, настільного тенісу, гирьового спорту, армспорту та бомбаскету ( кидання м’яча у баскетбольне кільце).

Зважаючи на умови проведення змагань, які передбачали відбір учасників до складу збірної команди області на участь у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади, учасники продемонстрували хорошу підготовку до змагань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x