Міський голова доручив пришвидшити капітальний та поточний ремонт доріг

Міський голова доручив пришвидшити капітальний та поточний ремонт доріг

Міський голова Анатолій Бондаренко звернувся до очільників департаментів житлово-комунального комплексу Сергія Танюка, архітектури та містобудування Артура Савіна, директора КП «ЧЕЛУАШ» Олексія Мельника з дорученням активізувати роботу з підрядниками стосовно вчасного проведення поточного й капітального ремонтів черкаських доріг. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської міської ради.

Як розповів Сергій Танюк, силами комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» нині завершуються роботи з аварійного ремонту на вулиці Гагаріна, далі працюватимуть на вулиці Припортовій. Окрім того, стартує поточний ремонт вулиці Чигиринської.

– Найближчими днями підрядник розпочне капітальний ремонт вулиці Симиренківської (раніше – Рябоконя), – зауважив він.

Натомість Анатолій Бондаренко підкреслив, що вже цього тижня необхідно завершити поточний ремонт Канівської, Дахнівської та перейти до ремонту асфальтного покриття на вулиці Пастерівській.

Крім того, із проханням передбачити аварійний ремонт вулиці Сагайдачного на ділянці від Симиренківської до Пацаєва виступив і директор КП «Черкасиелектротротранс» Петро Кучер. Оскільки нинішній стан покриття, за його словами, ускладнює рух тролейбусів.

– Ми домовлялися з підрядником, що він приступить до ремонту на вулиці Сагайдачного після завершення Чигиринської, – прокоментував Сергій Танюк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x