Депутати облради не купують хліба і не знають, скільки куль в автоматі (опитування)

Депутати облради не купують хліба і не знають, скільки куль в автоматі (опитування)

Кожен з депутатів обласної ради готовий до останнього захищати українську землю і прекрасно розуміє, як нині живеться його виборцям. Принаймні, про це будь-який народний обранець напередодні виборів здатний годинами розповідати перед камерами. Щоб перевірити, наскільки такі слова відповідають дійсності власний кореспондент «Нової Доби» звернувся до народних обранців із двома простими запитаннями: «Яка вартість соціального хліба?» і «Скільки набоїв вміщується в стандартний магазин автомата Калашникова?»

До відома: інформація про те, що стандартний магазин, так званий \”ріжок\” автомата Калашникова вміщує 30 патронів, входить до шкільного курсу предмету \”Допризивна підготовка юнаків\”. Вартість же буханки соціального хліба на сьогоднішній ранок становить 1 грн 92 коп.

Кришталь Микола Андрійович, депутат обласної ради
– Соціальний хліб коштує 3 гривні 40 копійок. Мені здається, що це висока ціна для нормальної зарплати, але, на жаль, ми ніяк не можемо вплинути на цю ціну. Її встановлює ринок і економіка.
– 30 набоїв.

Коломієць Володимир Васильович, в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області.
– Близько трьох гривень. Точно я не знаю, бо я в магазинах не буваю: на роботу приходжу опів на восьму, а з роботи приходжу опів на десяту.
– Чесно кажучи, не знаю. Мабуть, близько 20…

Крот Василь Іванович, депутат обласної ради
– За моїми даними… Ну, це дивлячись яка… Найдешевша від 4,5 до 5 гривень. Я купую хліб залежно від апетиту. Найбільше подобається сірий і чорний
– Я вже з того віку і вийшов, але в принципі захищати батьківщину готовий. В основному 30 набоїв, але може бути і більше, і менше.

Пустовар Владислав Володимирович, в. о. керівника УМВС України в Черкаській області
– Здається, 4 гривні. Мучного взагалі не їм, за 4 місяці схуд на 17 кілограмів.
– 30 патронів.

Гретченко Іван Іванович, голова Черкаської обласної організації Червоного Хреста
– Більше 5 гривень, але в кожному регіоні по різному. В Черкасах не знаю, бо 2 тижня тут не був Черкасах. До того, як виїжджав, соціальний хліб коштував від 3,5 до 4 грн. Хоча я практично хліба не їм.
– Не знаю. Я колись служив на флоті, тільки це було вже дуже давно. Та й вік у мене вже такий, що треба вже мене захищати. А от коштами ми допомагаємо.

Коваль Віталій Володимирович, заступник голови ОДА
– Соціальний хліб? Ну, я вчора міг купити за 2,80.
– До 30, але точно не знаю

Полях Віталій Іванович, депутат облради
– Зараз 4,50, а коштувала 3,50. Ми зерно продавали по ціні 1000 – 1200, але вартість хліба піднялася. Це все олігархи роблять.
– Я знаю, скільки набоїв у пістолеті, бо він у мене є, а в автоматі не готовий сказати.

Вадим Рудишин, депутат облради
– від 3.20 до 4 з чимось. Вартість залежить від ціни на зерно і ціни на енергоресурси. Думаю це ціна досить прийнятна. Вона навіть іде в збиток для хлібопекарів.
– Здається 50. Я не пам’ятаю, бо служив у зенітно-ракетних військах. Ми за всю службу з автомата стріляли всього 2 раза.

Губенко Інна Яківна, директор Черкаського медколеджу
– Тільки повернулася з відпустки. Була на конференції в Чехії. Скільки до цього коштував хліб, не знаю, бо в мене домашніми справами займається чоловік. Він зараз вільна людина, то має можливість скуповуватися і знає всі ціни. З хлібопродуктів переважно їмо Кунцівські булочки.

Анатолій Бондаренко, голова фракції «Батьківщина» в облраді:
– Я не знаю, скільки коштує хлібина. У мене немає часу ходити до магазину, цим займається дружина.
Я – людина з професійною військовою підготовкою, і точно знаю, що в автоматі Калашникова тридцять патронів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x