Чемпіонат України з хобі-картингу: понад 40 аматорів змагалися у Черкасах (ФОТО)

Чемпіонат України з хобі-картингу: понад 40 аматорів змагалися у Черкасах (ФОТО)

У Черкасах відбувся четвертий етап Чемпіонату України із аматорського картингу. У нашому місті на картингах за перемогу в етапі боролося понад 40 пілотів з різних міст країни, а один учасник приїхав аж із Азербайджану. Перегони відбувалися на черкаській набережній, інформують у прес-службі Автомобільного клубу «Черкаси».

– Черкаси вже стабільно показують найвищу чисельність явки учасників на змагання. Окрім того, на нинішньому етапі було і три чарівні дівчини. Вони показали, що можуть змагатися на одному рівні із пілотами-чоловіками, – зазначає організатор черкаського етапу Олександр Ткаченко.

Чемпіонат України з хобі-картингу: понад 40 аматорів змагалися у Черкасах (ФОТО)Кожен пілот мав декілька проїздів. Далі – на найвправніших чекав суперфінал. І саме у суперфіналі визначилися призери черкаського етапу. Так 1 місце посів учасник із Чернігова Олександр Василевський, другим став киянин Євген Наумов. Але й черкащани не лишились без нагород – пілот з Черкас Дмитро Ядренцов посів третю сходинку.

Чемпіонат України з хобі-картингу: понад 40 аматорів змагалися у Черкасах (ФОТО)А вже незабаром всі спортсмени аматорського картингу зустрінуться на наступному етапі у місті Кам’янське.
– Тож найцікавіша боротьба та емоції чекають на усіх нас попереду, – зазначає Олександр Ткаченко. – Приємно й те, що восени Черкаси приймуть у себе ще один етап хобі-картингу. Тож матимемо нагоду побачити наших учасників ще раз.

Чемпіонат України з хобі-картингу: понад 40 аматорів змагалися у Черкасах (ФОТО)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x