Чигиринські злодії обкрадали авто

Чигиринські злодії обкрадали авто

Працівники міліції затримали молодиків, які викрадали з автомобілів матеріальні цінності та зливали пальне. Частину вкрадених речей правоохоронці повернули потерпілим. Проводиться перевірка щодо причетності зловмисників до вчинення аналогічних злочинів на території району. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Чигиринського районного відділу міліції почали надходити повідомлення від жителів одного із сіл району про крадіжки з їхніх автівок. Всі заявники розповідали, що невідомі проникали до їх подвір’я через паркан. З автомобілів зливали паливо та викрадали все цінне, що потрапляло до рук: автомагнітоли, акумуляторні батареї, запасні колеса, слюсарний інструмент та інше.

Спосіб скоєння правопорушень наштовхував правоохоронців на думку, що до серії крадіжок причетні одні й ті ж самі особи. Перевірили місця продажу вживаної техніки, авторинки та місцеві пункти прийому металобрухту. Працівник приймального пункту описав осіб, які здали крадені речі. Ними виявилися жителі одного із сіл Чигиринського району 16-ти, 18-ти та 23-років. Працівники міліції запросили їх до райвідділу міліції для дачі показів. Одного разу під час чергових розваг у сусідньому селі в їхній автівці скінчилось пальне, саме тоді й виникла ідея викрасти його. Увійшовши в кураж, зловмисники не гребували і тим, що знаходилося в середині автівок.

Наразі частину речових доказів вилучено та повернуто господарям. За цим фактами слідчим відділенням Чигиринського районного відділу міліції відкрито ряд кримінальних проваджень за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x