Рятувальники контролюють безпеку під час жнив на Черкащині (ВІДЕО)

Рятувальники контролюють безпеку під час жнив на Черкащині (ВІДЕО)

12 липня інспекторським складом Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області здійснено черговий рейд з питань дотримання правил пожежної безпеки під час проведення жнивної кампанії. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби УДСНС України в Черкаській області.

Під час рейду рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу та об’їхали поля сільськогосподарських підприємств у селах Яснозір’я, Байбузи, Вергуни, Степанки, Дубіївка, Білозір’я, Чорнявка та Думанці.

Фахівці Служби порятунку інструктували комбайнерів на предмет дотримання правил пожежної безпеки під час підготовки та проведення жнив. Особливу увагу рятувальники звертали на технічний стан комбайнів, стан забезпеченості зернозбиральних агрегатів, тракторів та автомобілів сертифікованими вогнегасниками, наявність хлопавок та лопат.

Проведення даних заходів є одним із основних методів попередження виникнення пожеж під час жнив, оскільки пожежна безпека залежить від усіх працівників, які в них задіяні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x