Автомобілі «Mazda» з автосалону в розстрочку під 0,01 % річних стали доступними для клієнтів «ПриватБанку»

Автомобілі «Mazda» з автосалону в розстрочку під 0,01 % річних стали доступними для клієнтів «ПриватБанку»

Ексклюзивне партнерство «ПриватБанку» з автосалоном «Колос Авто» дає змогу клієнтам «ПриватБанку» не просто придбати нове авто у розстрочку, а й зробити це на акційних умовах.
На цьому наголосив у коментарі журналістам керівник напрямку споживче кредитування Черкаської філії «ПриватБанку» Володимир Ридван.
– При авансі від 60 відсотків строком на один рік відсоткова ставка майже відсутня – вона становить лише 0,01 відсотка, – наголосив фінансист. – А при авансі від 10 відсотків строком на 5 років відсоткова ставка становить 13 відсотків річних. При цьому можливе дострокове погашення кредиту – без додаткових комісій та штрафних санкцій.
Такі умови, на думку фахівців «ПриватБанку», допоможуть багатьом черкащанам здійснити свою мрію про нове авто.
Із 1 липня нові умови співпраці можливі для придбання автомобілів марки «Mazda». У подальшому в «ПриватБанку» не унеможливлюють залучення до програми автівок й інших виробників.

Офіційний дилер автомобілів «Mazda» в Черкаській області – «Колос Авто» (Черкаси, вул. Смілянська, 153). Як зазначив у коментарі журналістам керівник відділу продажів автомобілів «Mazda» Олександр Варениця, на сьогодні найпопулярнішою моделлю марки на Черкащині є «Mazda» СХ-5, середньорозмірний міський кросовер, який у 2018 році в своїй номінації здобув престижне звання «Автомобіль року в Україні».
– Машину характеризують висока надійність, комфорт і доступна ціна у своєму класі, – наголосив Олександр Варениця. – На цей час автівка коштує (залежно від комплектації, типу встановленого двигуна і привода) від 650 тисяч гривень. Варіантів декілька, проте кожен із них обладнаний усім, що повинен мати сучасний автомобіль. Оглядачі відзначили якісну шумоізоляцію машини, комфорт для водія та пасажирів та їздові характеристики автівки. Це – автомобіль, призначений для людей із активною життєвою позицією. Машина ідеально годиться як для пересування містом, так і для виїздів на природу. Автомобіль має передній привід, дуже енергомістку підвіску, що дуже, до речі, для руху нашими українськими дорогами, які не завжди якісні.
3 липня в присутності журналістів автосалон провів тест-драйв автомобіля.

– Цей кросовер має потужний мотор та багато технічних переваг, – поділилася своїми враженнями кермувальниця на ім’я Світлана. – Дуже зручно, коли проекція кілометражу на лобовому склі. Усе перед очима. Автомобіль їде дуже м’яко, не відчуваєш пошкоджень на дорозі. Дуже комфортно!
На думку дівчини, це авто – універсальне й згодиться для будь-кого в родині.
Кредит на автомобілі в «ПриватБанку» оформляється за схемою фінансового лізингу. Перевагами такого виду кредитування є оперативність погодження (2 хвилини на ухвалення рішення про надання розстрочки), мінімальний пакет документів для оформлення угоди (при авансі 25 % і вище – лише підтвердження особи), оснащення авто системою моніторингу GPS, відсутність прихованих комісій тощо.
Більш детально ознайомитися з автомобілями «Mazda» можна на сайті автосалону, а подати заявку та отримати попереднє рішення щодо розстрочки можна за посиланням pb.ua/avto або завітавши у відділення «ПриватБанку».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x