На Черкащині поменшало крадіжок і грабежів

На Черкащині поменшало крадіжок і грабежів

У прокуратурі Черкаської області 13 липня відбулася нарада під головуванням прокурора області, під час якої обговорено підсумки роботи органів прокуратури у І півріччі 2018 року та визначено основні завдання на наступний період. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби прокуратури Черкаської області.

У роботі наради взяли участь перший заступник та заступники прокурора області, керівники структурних підрозділів, прокурорсько-слідчі працівники прокуратури області, керівники місцевих прокуратур, їхні заступники та начальники територіальних відділів місцевих прокуратур.

Під час наради прокурор області особливу увагу приділив позитивним напрацюванням у роботі прокурорів упродовж першого півріччя поточного року та окреслив проблемні питання.

Так, Сергій Овчаренко відмітив, що має місце стійка тенденція до зменшення кількості облікованих тяжких злочинів (-12,2 %), збережено тенденцію до зниження рівня злочинності проти власності (-18 %), у тому числі крадіжок (-16 %), розбоїв (-20 %), грабежів (-8 %), втричі менше вчинено шахрайств та вимагань.

За півроку дещо покращилася ситуація щодо порушень правил дорожнього руху. Якщо на кінець минулого року відмічався ріст указаних злочинів (+25 %), то на сьогодні кримінальних правопорушень цієї категорії зменшилося на 16 %. Також на 13 % зменшилася кількість незаконних заволодінь транспортними засобами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x