Черкаські патрульні знайшли дівчинку, яку загубила п’яна мати

Черкаські патрульні знайшли дівчинку, яку загубила п’яна мати

«Чужий чоловік зачинив у хаті мою доньку з онукою. Врятуйте дитину, вони у провулку Зелений…», – таке повідомлення о 16:40 надійшло черкаським патрульним від жительки Лисянського району. Жінка розповіла, що донька разом із дівчинкою поїхали до міста аби відвідати дитячого стоматолога, але за кілька годин зв’язок між рідними втратився. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Черкаської області.

Отримавши номера телефонів патрульним вдалося дотелефонуватися до дівчинки проте, точної адреси дитина повідомити не могла, бо дуже була наляканою і не орієнтувалася в незнайомій місцевості.

На щастя Тетянка (ім’я змінено) легко йшла на контакт з поліцейськими, описувала будинок, двір та усе навколо. На жаль, у провулку Зеленому пошуки не давали жодних результатів.

Тоді, інспектори прийняли рішення обстежити сусідні вулиці й провулки. Лише через деякий час вдалося встановити місцезнаходження малої. Вона перебувала в провулку Гвардійський, а мати у цей час спала в кімнаті з чоловіком.

40-річна жінка та 49-річний черкащанин, щойно познайомившись, пішли разом випивати, а потім лягли спати й залишили 9-річну дівчинку без нагляду.

Зараз справою зайнялася ювенальна превенція Черкаського відділу поліції, саму ж дитину, було доставлено до реабілітаційного центру, що на вулиці Чайковського.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x