Володимир Конєв залишається у складі «Черкаських Мавп»

Володимир Конєв залишається у складі «Черкаських Мавп»

«Черкаські Мавпи» продовжують формувати склад на новий сезон. Черкаський клуб зробив черговий крок до збереження чемпіонського складу сезону 2017/2018. Наразі «Черкаські Мавпи» продовжили співпрацю із гравцем збірної України – Володимиром Конєвим (1989 р.н., 203 см). Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Минулого сезону Конєв був одним із лідерів «Черкаських Мавп», яким допоміг стати чемпіонами України. Конєв став кращим ребаундером «Мавп» минулого сезону, підбираючи 5.9 відскоків у середньому за матч. Окрім цього, Володимир мав у своїй статистиці 10 очок та 1.9 передачі. Також Конєв мав один із кращих коефіцієнтів корисності у плей-оф минулого сезону. Загалом у плей-оф цей показник склав вражаючі 18.8 балів, а це другий показник у лізі. Все це дозволило Конєву отримати звання кращого форварда Суперліги Парі-Матч.

За збірну України Конєв відіграв 16 матчів і взяв участь в усіх іграх кваліфікації до чемпіонату Світу-2019.
Конєв став уже четвертим гравцем чемпіонського складу з яким «Черкаські Мавпи» продовжили співпрацю. До цього наш клуб пролонгував угоди з Бояркіним, Липовцевим та Кольченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x