В ЧНУ відбулося вручення сертифікатів слухачам курсів підвищення кваліфікації

В ЧНУ відбулося вручення сертифікатів слухачам курсів підвищення кваліфікації

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулося вручення сертифікатів слухачам курсів підвищення кваліфікації «Арт-терапія як метод надання допомоги при психотравмі» та «Психологічне консультування психодраматичними методами». Навчання проводилися впродовж шести місяців в Інституті післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧНУ ім. Б. Хмельницького у тісній співпраці з психологічним факультетом. Про це інформує прес-служба закладу.

Засновником курсів є доцент кафедри психології, глибинної корекції та реабілітації кандидат психологічних наук Ірина Сергієнко. Навчання відвідували студенти психологічного факультету, практикуючі психологи та здобувачі другої вищої освіти. Під час курсів слухачі опрацювали науково-теоретичні основи арт-терапії та психодрами, ознайомилися з різними методиками надання психологічної допомоги та застосовуванням їх на практиці.

З врученням сертифікатів випускників привітали перший проректор Василь Мойсієнко, директор Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Вікторія Білик, методист інституту Марина Виноградова, керівник і організатор курсів Ірина Сергієнко.

– Разом із цим документом ви одержали неоціненні знання в галузі психології, ознайомились з різними методами арт-терапії та психодрами, які можна широко використовувати в різних напрямках психотерапії, в освіті та навчанні, бізнесі та управлінні, — зауважив Василь Миколайович.

Про необхідність таких курсів наголосила Ірина Маратівна, зазначивши, що знання, отримані на курсах, допомагатимуть не тільки в основній роботі психолога, а також в сімейних відносинах.

У свою чергу Валерія Басик від імені випускників подякувала викладачам та співробітникам Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки за якісну організацію навчання, а одногрупникам за активність та плідну співпрацю. Також вона висловила побажання організовувати в інституті продовження існуючих курсів та створення нових.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x