Городищенські діти відкрили для себе Європу

Городищенські діти відкрили для себе Європу

Надзвичайно яскравий та пізнавальний бібліокараван «Відкрий Європу для себе» провели бібліотекарі району для юних книголюбів. Запросили дітей, які перебували у православному таборі «Надія», а також школярів, що оздоровлювалися у місцевому санаторії. Зібралися у затишку міського парку, де установили стенди і розгорнули виставки, присвячені європейським країнам. Відкрила захід директор центральної районної бібліотеки ім. В. Симиренка Тамара Лисенко.

Читачі та бібліотекарі різних сіл району об’єдналися у команди, кожна з яких представляла якусь європейську країну. Усього було 7 команд: Україна, Іспанія, Німеччина, Італія, Франція, Велика Британія. Дітям розповіли багато цікавих фактів про кожну країну. Провели майстер-класи, де створювали квіти – символи різних держав. Але найбільше дітям сподобалося розфарбовувати українські квіти у стилі петриківського розпису. Були також танці та рухливі ігри, традиційні для різних народів світу.

На завершення написали послання від дітей України дітям Європи, прикріпили листи до синіх та жовтих кульок і під радісні вигуки малечі відпустили у небо. Цікаво, що юні городищани побажали французьким дітям, щоб їхня національна збірна стала чемпіоном світу по футболу. Як бачимо, це побажання вже збулося. Тож нехай здійсняться й усі інші дитячі мрії!

Володимир ЧОС

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x