На Черкащині виявили незаконний склад горілки

На Черкащині виявили незаконний склад горілки

Днями співробітники Головного управління Міндоходів у Черкаській області під час відпрацювання оперативної інформації виявили нелегальний склад алкогольної продукції в одному з районних центрів Черкащини. Про це інформують в головному управлінні Міндоходів в Черкаській області.

У ході перевірки встановлено, що невідомі зберігали понад 200 тисяч пляшок, обклеєних підробленими марками акцизного збору, у приміщенні, що не внесено до Єдиного державного реєстру як склад підакцизної продукції. Орієнтовно вартість вилученого алкоголю становить понад 6 мільйонів гривень.

Наразі зразки продукції направлені до лабораторії для встановлення відповідності товару вимогам нормативно-технічної документації, які пред’являються до етилових спиртів і горілчаних виробів, та виявлення, чи становить ця продукція загрозу для життя та здоров’я людини.
Відповідно до Кримінального процесуального кодексу України, матеріали перевірки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). З’ясовується, хто ще був причетний до цього підпільного бізнесу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x