У Черкасах молодик намагався вистрибнути з вікна

У Черкасах молодик намагався вистрибнути з вікна

«Не встигли рятувальники умовити не стрибати з сьомого поверху молодого черкащанина, як у обласному центрі стався новий випадок. Схоже вже можна вести мову про сезонне загострення у певної категорії черкащан.» – написав у Фейсбуці речник УДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко.

Інформація про чоловіка, який розбивши скло освітлювального вікна на сходовому марші погрожує стрибнути до рятувальників надійшла від патрульної поліції. У відповідності до протоколу реагування, на місце події, крім оперативно-координаційного підрозділу також виїхали екстремальний психолог Управління ДСНС та фахівець медичного відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення.
У Черкасах молодик намагався вистрибнути з вікна
Перемовини із молодиком, який засів між шостим та сьомим поверхами житлового будинку на вулиці Ярославській тривали близько години. Впродовж цього часу психологу Управління Лесі Коротяєвій, таки вдалось умовити нервово-збудженого чоловіка не робити дурниць. Після чого для дачі пояснень, чоловіка у кайданках запросили до районного відділку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x