У Чорнобаївській ЦРЛ оновили хірургічне відділення

У Чорнобаївській ЦРЛ оновили хірургічне відділення

Створення належних умов для роботи медичного персоналу, а також підвищення комфортності під час перебування пацієнтів в медичних закладах – головне завдання для керівництва Чорнобаївської ЦРЛ. З цією метою в хірургічному відділенні лікарні проведено капітальний ремонт. Повідомляє Інфоміст.
У Чорнобаївській ЦРЛ оновили хірургічне відділення

– Наразі завершено ремонтні роботи відділення та проводиться облаштування палат і кімнат меблями та медичним обладнанням. Тож 19 липня відділення буде готове прийняти пацієнтів, – говорить в.о. головного лікаря Чорнобаївської ЦРЛ Сергій Чуба. За інформацією Чорнобаївської райдержадміністрації, на капітальний ремонт виділені кошти з районного бюджету в сумі 2 151 224, 40 тис грн. Вартість виготовлення кошторисно-проектної документації становить 68,5 тис. грн. У відділені створено відповідні санітарно-гігієнічні умови для перебування хворих в палатах. Здійснено заміну електромереж, сантехнічного обладнання, облицьовано керамічною плиткою стіни та підлогу відділення, змонтовано стелю, тощо. На суму 220 тис. грн. закуплено приліжкові тумби, стільці для лікарів та середнього медичного персоналу. Палати забезпечені новими комплектами постільної білизни.

Обладнано ординаторську та сестринську кімнати на суму 60 тис. 260 грн. Також оновлено їдальню для пацієнтів. Як зазначає Сергій Іванович перевагою сучасного відділення стало устаткування палат кнопками виклику від кожного пацієнта на пост медичної сестри. Крім того, палати обладнані кондиціонерами. Відповідно до новітніх будівельних технологій у відділенні встановлено автоматичну пожежну сигналізацію. Весь об’єм проведених робіт дозволяє підвищити якість надання медичних послуг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x