У Христинівці та Монастирищі провели Фестиваль українського короткого метра

У Христинівці та Монастирищі провели Фестиваль українського короткого метра

У Будинках культури Христинівки та Монастирища відбулися фестивалі українського короткометражного кіно «Відкрита ніч «Дубль 21». До перегляду пропонувалися фільми та мультфільми українських режисерів. Вхід для всіх охочих був вільний. Про це інформують у Департаменті кульутри та взаємозв’язків з громадськістю ЧОДА.

Фестиваль «Відкрита ніч» покликаний підтримати національний кінематограф, а також фільми спільного та іноземного виробництва. Зокрема, ті кінокартини, які зберігають традиції українського мистецтва та пропонують нові концепції його розвитку, самоідентифікації та існування в спектрі світових національних кінематографій.

Кінофестиваль «Відкрита ніч» проходив у Монастирищі та Христинівці за ініціативи народного депутата України Антона Яценка та комунального підприємства «Черкасиоблкіно».

Довідково:
Вперше кінофестиваль «Відкрита Ніч» відбувся в Україні у червні 1997 року. Тоді на ньому демонстрували найцікавіші здобутки українського кіно. Наразі фестиваль є своєрідною лабораторією з перевірки нових ідей для вітчизняних кінематографістів. Також він допомагає відшукувати молоді таланти, здатні стати новими обличчями українського і світового кіно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x