У Черкасах відбудеться акція «Україна – не живодерня»

У Черкасах відбудеться акція «Україна – не живодерня»

Завтра, 20 липня у межах Всеукраїнської акції «Україна – не живодерня» на Соборну площу Черкас вийдуть зоозахисники, щоб заявити, що бездія влади – це злочин, який призводить до криміналізованості суспільства.

«Не дієте – значить, убиваєте!» – під таким лозунгом пройде у Черкасах акція, мета якої – захист життя і гуманного майбутнього для наших дітей і нашої України.

У межах заходу, що розпочнеться о 10-00 перед Черкаською ОДА, владі області будуть вручені наступні вимоги:

1. Припинити масове вбивство безпритульних тварин у Миколаєві та інших містах – та сприяння такому вбивству у вигляді бездіяльності влади у реалізації програм гуманного вирішення питання безпритульних тварин. Якщо ви не допомагаєте вирішувати проблему безпритульних тварин гуманними методами – цим ви даєте зрозуміти, що вам на них плювати – і розв’язуєте руки живодерам і садистам.
2. Покласти край бездіяльності поліції, судів та органів влади у питаннях захисту тварин.
3. Підтримати вимогу покарати Святогора, Короля та інших живодерів.
«У сучасній країні, що хоче бути криміналізованим задвірком Європи, не місце для садистів та живодерів. Україна – це гуманна країна, що виховує своїх дітей у гуманному суспільстві, а не у світі злочинів! Україна – це європейська країна, яку поважають інвестори та партнери! Україна – це цивілізована країна, а не кривава живодерня!» – переконані організатори акції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x