На автодорозі Н-01 у Корсунь-Шевченківському ремонтують міст

На автодорозі Н-01 у Корсунь-Шевченківському ремонтують міст

На автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-01 Київ-Знам’янка у місті Корсунь-Шевченківський, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, проводяться роботи з експлуатаційного утримання мосту через річку Рось на км 144+558. Повідомляють в прес-службі САД у Черкаській області.

На автодорозі Н-01 у Корсунь-Шевченківському ремонтують міст
У рамках експлуатаційного утримання мосту працівники підрядної організації вже провели частину ремонтних робіт. Наразі проводяться ремонтні роботи із відновлення деформаційних швів, влаштовується гідроізоляція проїзної частини та проводиться ремонт асфальтобетонного покриття.
Постійний технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій та Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».
Служба автомобільних доріг у Черкаській області рекомендує водіям заздалегідь планувати свій маршрут, враховуючи дану інформацію, та з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт.
Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших. Адже на автошляхах працюють люди!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x