Викрадений велосипед поліцейські повернули власниці

Викрадений велосипед поліцейські повернули власниці

Зловмисником виявився 36-річний раніше судимий житель одного із сіл Золотоніського району. Чоловік у своєї односельчанки шахрайським шляхом заволодів велосипедом, який в подальшому продав. Відкрито кримінальне провадження. Повідомляють в секторі комунікації ГУНП у Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки одного із сіл району про шахрайство. Жінка розповіла правоохоронцям, що близько місяць тому дала свій велосипед на декілька хвилин малознайомому чоловікові, проте двоколісний чоловік досі не повернув.

Працівники поліції, що проводили перевірку по даному факту встановили особу чоловіка, на якого вказувала жінка. Ним виявився 36-річний місцевий житель. Він зізнався, що заволодів велосипедом потерпілої та в подальшому продав. Виручені за двоколісний 500 гривен витратив у місцевому магазині на оковиту.

Речовий доказ вилучено та повернуто потерпілій. За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x