Шполянин напав з ножем на свою односельчанку

Шполянин напав з ножем на свою односельчанку

На Шполянщині завдяки допомозі небайдужих громадян вдалося затримати чоловіка, який наніс ножем тяжкі травми своїй односельчанці. Потерпіла знаходиться в реанімації районної лікарні. Дії зловмисника кваліфіковано за статею 121 Кримінального кодексу України. Про це повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Шполянського райвідділу міліції звернулися жителі одного із сіл району з заявою про те, що місцевий житель тяжко травмував 56-річну односельчанку. На місце події оперативний черговий негайно направив слідчо-оперативну групу.

На порозі будинку, де сталася подія, працівники міліції побачили сліди крові, неподалеку лежав закривавлений кухонний ніж. Поряд сидів чоловік, зі зв’язаними руками. Міліціонери провели ретельний огляд подвір’я, вилучили речові докази, опитали свідків. Вони розповіли, що пізно ввечері почули жіночий крик про допомогу. Надворі було темно, однак можна було розгледіти, що на сусідському подвір’ї чоловік б’є жінку. Сусіди, не задумуючись, кинулися захищати потерпілу й за кілька хвилин зловмисник лежав із зав’язаними руками на землі.
Як з’ясувалося, нападником виявився 54-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що ввечері прийшов до потерпілої. Жінка знала його, тож відчинила. Не кажучи ні слова, зловмисник дістав з куртки кухонного ножа, якого приніс з собою та почав ним бити господиню.
Чоловіка затримали та доставили до райвідділу міліції. Зловмисник кається у вчиненому, каже, що був у стані сильного алкогольного сп’яніння, проте пояснити причин, чому напав на односельчанку, не може.

Наразі за цим фактом слідчим відділенням Шполянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), проводиться ряд експертиз. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x