Городищанин обікрав свою сусідку

Городищанин обікрав свою сусідку

Серед білого дня молодий чоловік проник на територію домоволодіння сусідки та вкрав супутникову антену. Зловмисник затриманий та дає покази. Про це повідомляє прес-служба міліції.
До чергової частини Городищенського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 72-річної місцевої жительки про крадіжку супутникової антени. В розмові з потерпілою правоохоронці встановили, що жінки вранці вдома не було. Коли повернулася, виявила крадіжку антени. Хто міг це вчинити вона не знала.

Спілкуючись з місцевим жителями, оперативники отримали важливу інформацію – цього ж дня зранку невідомий чоловік намагався продати супутникову антену, проте йому це не вдалося. Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці встановили його особу, ним виявився 18-річний місцевий житель.
Зловмисника затримали та доставили до райвіділлу міліції. В розмові зі слідчим зловмисник зізнався у вчиненому та розповів, що зважився на крадіжку через брак коштів. Заздалегідь примітив, як господарка будинку пішла з дому, та викрав антену. Проте продати її не зміг, тому довелося здати крадене на металобрухт за 10 гривень.

Наразі за даним фактом слідчим відділенням Городищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або виправними роботами на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x