Колишній квартирант обікрав городищанку

Колишній квартирант обікрав городищанку

Залишивши двері квартири відчиненими жінка втратила своє майно. Протягом доби працівники міліції встановили та затримали крадія. За скоєне йому загрожує до трьох років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.
До Городищенського районного відділу міліції звернулась 42-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. Зловмисник проник в її помешкання та викрав 800 гривень і картину.

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що увечері зайшла на хвилинку до сусідки. Двері власної квартири не зачиняла. Коли повернулась назад – побачила, як невідомий чоловік виносить з її помешкання картину. Побачивши жінку, зловмисник кинувся навтьоки. Наздогнати крадія жінці не вдалося.

Правоохоронці вилучили речові докази та опитали свідків, які бачили молодого чоловіка, що сідав в таксі з картиною. В ході оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили особу зловмисника, ним виявився 40-річний житель Городищенського району. Чоловіка було затримано та доставлено до райвідділу міліції для дачі показів. В розмові з правоохоронцем, підозрюваний у всьому зізнався та розповів, що ніде не працює, а кошти на прожиття необхідні, тому зважився на крадіжку. В минулому винаймав у потерпілої житло, тому знав як і коли можна її обікрасти. Все спланувавши пішов на «справу». Дочекавшись поки господиня вийде з квартири проник всередину та викрав гроші та картину.

За цим фактом слідчим відділенням Городищенського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x