Ткаченко відповів учорашнім мітингувальникам

Ткаченко відповів учорашнім мітингувальникам

Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко зустрівся з представниками жительки Ватутіного Людмили Гоменюк, які вчора мітингували під ОДА, після чого дав доручення управлінню юстиції розглянути ситуацію по питанню виплати 40 тисяч гривень. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.

– Питання і досі гальмується, бо не змінений ні підхід до вирішення питань, ні кадри, які працюють у юстиції, – підкреслив Юрій Ткаченко. – З дня на день відбудеться призначення нового керівника управління юстиції. Він почне займатися вивченням проблеми, аби після офіційного призначення швидко вирішити її.

За словами очільника Черкащини, з призначенням нового керівника відразу з’ясується, за чиєю згодою писались відписки і йшло умисне затягування виплат. Саме вирішення питання Людмили Гоменюк голова ОДА Юрій Ткаченко називає абсолютно не складним, тим паче, що рішення дев’ятьох судів по виплаті їй на користь заявниці.

Справу зареєстровано у канцелярії і за дорученням голови передано на повторний розгляд до управління юстиції та на вивчення новому керівництву обласної юстиції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x