Злодії обікрали магазин на 16 000

Злодії обікрали магазин на 16 000

В одному із сіл Кам’янського району невідомі особи проникли до сільського магазину. Зловмисники викрали продукти харчування завдавши збитків на суму близько 16 000 гривень. Їхні дії кваліфіковані за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Кам’янського райвідділу міліції зателефонувала 50-річна місцева жителька. Жінка розповіла правоохоронцям, що до її власного магазину проникли невідомі та викрали продукти харчування на велику суму.
Проводячи огляд місця події та першочергові заходи, правоохоронці виявили неподалік магазину частину викрадених речей. Усвідомлюючи, що зловмисники можуть повернутися за краденим майном оперативники влаштували засідку і план правоохоронців спрацював. Вночі до схованки під’їхав автомобіль, з якого вийшло троє молодиків та направилися до схованки. У цей момент їх було затримано правоохоронцями та доставлено до райвідділу міліції.

Як встановили працівники міліції, затримані виявилися жителями сусідньої області, які в минулому мали проблеми з законом. У розмові зі слідчим, зловмисники зізналися у скоєному та розповіли, що саме в такий спосіб заробляють на прожиття. Їздять різними областями та обирають магазини в невеличких населених пунктах. Швидко проникають всередину та виносять найцінніші речі.
На цей час речові докази вилучено. Правоохоронці встановлюють причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів. За цим фактом слідчим відділенням Кам’янського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x