Канівчанин вбив односельця

Канівчанин вбив односельця

Працівники Канівського міськвідділу міліції протягом доби встановили особу, причетну до загибелі місцевого жителя. Зловмисника затримано. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 115 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Канівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від голови одного з сіл району про те, що на березі річки громадяни виявили тіло 28-річного місцевого жителя без ознак життя. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Експерти-криміналісти розпочали проводити ретельний огляд місця події, фіксуючи найменші дрібниці, тим часом оперативники працювали над відтворенням подій, які передували загибелі чоловіка. Проводячи оперативні заходи працівники міліції дізналися, що напередодні загиблого бачили в компанії двох місцевих жителів. Встановивши їх особи, правоохоронці запросили молодиків до міськвідділу для дачі пояснень.

Обидва чоловіки підтвердили, що напередодні розпивали алкогольні напої разом з загиблим на березі річки. Проте один з них почав плутатися в показах та занервував. Розуміючи, що ввести правоохоронців в оману йому не вдасться 22-річний молодик зізнався у скоєному. Він пояснював, що під час розпивання оковитої у нього виникла сварка з потерпілим. Розпочалася бійка, під час якої вони опинилися в воді. Коли він отямився від люті, то побачив, що його товариш по чарці вже не подавав ознак життя.

Наразі чоловіка затримано. За фактом умисного вбивства слідчим відліком Канівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п\’ятнадцяти років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x