Злодій через брак коштів обікрав дім уманчанина

Злодій через брак коштів обікрав дім уманчанина

Працівники міліції затримали зловмисника, який обікрав домоволодіння уманчанина, завдавши потерпілому збитків на суму близько 7 000 гривень. Частину крадених речей вилучено та повернуто господарю. Проводиться перевірка щодо причетності чоловіка до вчинення аналогічних злочинів на території міста та району. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Уманського міського відділу міліції звернувся 39-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Невідома особа викрала в потерпілого два велосипеди, електродриль та шліфувальну машинку. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.
Провівши ретельних огляд місця події працівники міліції розпочали оперативно-розшукові заходи. Спілкуючись з місцевими жителями оперативники отримали інформацію про те, що нещодавно незнайомий чоловік пропонував місцевим жителям придбати велосипед та електроінструменти за досить низькою ціною. Отримавши опис зловмисника, правоохоронці з’ясували, що до кримінального правопорушення може бути причетний раніше судимий 34-річний житель одного із сіл району. У розмові зі слідчим зловмисник у всьому зізнався та розповів, що тривалий час ніде не працює. Зважився на крадіжку через брак коштів. Викрадені речі продав місцевим жителям. Отримані кошти потратив на свої потреби.

За цим фактом слідчим відділом Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжки). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x