Уманчанин вкрав курей у свого сусіда

Уманчанин вкрав курей у свого сусіда

В одному із сіл Уманського району, чоловік вкрав у односельчан домашню птицю та продав на місцевому ринку. Зловмисник затриманий та дає покази. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Інформує прес-служба міліції.

До чергової частини Уманського районного відділу міліції звернулися жителі одного із сіл району з заявою про те, що вночі невідома особа проникла на територію їхнього домоволодіння та скоїла крадіжку курей. На місця подій виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.
Спілкуючись з потерпілими працівники міліції встановили, що зникнення птиці господарі виявили вранці. Побачивши зламаний замок на курнику, потерпілі відразу звернулися до міліції.

Провівши ретельний огляд місця події працівники міліції знайшли важливий речовий доказ – мобільний телефон. За декілька годин оперативники встановили господаря телефону. Ним виявився раніше судимий 34-річний непрацюючий місцевий житель. Спілкуючись з працівниками міліції, чоловік заперечив свою причетність до крадіжки та стверджував, що телефон у нього викрали. Проте, відповідаючи на питання правоохоронців, почав нервувати та плутатися в своїх показах. Зрозумівши, що ввести в оману правоохоронців йому не вдасться, повністю зізнався у скоєному та розповів, що на передодні, у вечері в одного сусіда викрав 9 курей. Коли йшов з награбованим вирішив, що здобич замала та проник до іншого, в якого викрав ще трьох. Птицю в мішках переніс до своєї хати, а в ранці поїхав на ринок, де все продав. Виручені кошти витратив на свої потреби.
За цим фактом слідчим відділенням Уманського райвідділу міліції відкрито ряд кримінальних проваджень за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Чоловікові загрожує покарання у вигляді накладення штрафу або виправними роботами на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x