Грабіжником став товариш чорнобаївця

Грабіжником став товариш чорнобаївця

Житель одного із сіл Золотоніського району завітав до свого товариша в гості та викрав у нього велосипед. Чоловіка затримали за місцем його проживання. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує позбавленням волі на строк до 3 років. Повідомляють в прес-службі міліції.

До Чорнобаївського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 39-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що зранку виявив відсутність свого велосипеда, який знаходився на подвір’ї домоволодіння. При спілкуванні з потерпілими правоохоронці встановили, що напередодні до них в гості приходили друзі. Не обійшлося без оковитої. Після застілля всі розійшлися по домівках. Чи міг хтось із гостей прихопити із собою велосипед, господарі не знали.

Як вдалося встановити оперативникам, один з гостей потерпілих, збираючись додому, виявив, що на його велосипеді спущене колесо. Примітивши велосипед господарів, вирішив ним скористатися. Коли добрався додому, вирішив залишити його собі. Чоловік був впевнений, що про його вчинок ніхто не дізнається. Проте, коли побачив на порозі працівників міліції, зрозумів, що його викрито і відразу у всьому зізнався.

Наразі за цим фактом слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x